Legendoja syntyy tänä vuonna Kaikille avoin PS4 NHL 2vs2 turnaus 28.03.2020 /// Solita Helsinki

Tervetuloa jo legendaariseksi muodostuneeseen NHL PS4 Mouho -nelinpeliturnaukseen Solitan Helsingin uusiin toimitiloihin Eteläesplanadille 28.03.2020. Viime vuonna joukkueita oli mukana Solitalta, Tiedolta, Finavialta ja Ajase Oylta ja lukumäärällisesti pääsimme yli 30 osallistujaan. Odotamme tänä vuonna vähintään samanlaista osallistujamäärää. Etsi siis taistelutoverisi, tai muodosta oma karhukoplasi työpaikkasi jengistä, ja ilmoittaudu mukaan.

Tilaisuudessa on tarjolla virvokkeita ja naposteltavaa, joten tyhjin vatsoin ei tarvitse pelata. Paikanpäälle voi tulla myös pelkästään viettämään lauantaipäivää samanmielisten ystävien kesken ja jos keli sallii, niin voimme harkita grillikauden avaamista Helsingin toimiston kattoterassilla.

Mistä on kyse?

Kuten jo antiikin aikona, ovat sivistyneet ihmiset halunneet ottaa mittaa toisistaan erilaisissa urheilulajeissa. Tämä traditio on jatkunut yli vuosikymmenien ja nyt 2020-luvulle tultaessa, e-sports on nykyaikainen jatke tälle traditiolle. Mouho-nelinpeliturnaus on pelaajien taitoja koettelava turnaus, jossa osallistujat ottavat toisistaan mittaa virtuaalisella NHL-jäällä, Sony Playstation 4:n NHL2020-pelissä 2vs2-pelimoodissa.

Miten pelataan?

Turnaus pelataan lohkomuotoisesti ja lohkot määräytyvät ilmoittautuneiden joukkueiden perusteella. Molempien lohkojen parhaat kohtaavat finaalissa.

Kuka voi osallistua?

Tilaisuus on avoin kaikille.

Mikä on tiimikoko?

Koska kyseessä nelinpeliturnaus, voi pelaajia olla kerrallaan pelaamassa vain kaksi. Yksi vaihtomies on kuitenkin sallittu, joten joukkueen maksimikoko voi olla kolme. Rajoitteita per edustava taho tai yritys ei myöskään ole, joten samasta yrityksestä voi olla useampikin joukkue.

Kuinka monta osallistujaa turnaukseen mahtuu?

Johtuen rajallisesta aikamäärästä, tiloista ja laitteistosta, joudumme rajaamaan joukkuemäärään 24:ään joukkueeseen. Jos saat ilmoituksen, että tilaisuuden osallistujamäärä on täynnä, johtuu se ainoastaan rajallisesta kapasiteetistamme.

Maksaako osallistuminen jotain?

Ei, mutta johtuen rajallisesta määrästä joukkuepaikkoja pyydämme että osallistumiset ovat sitovia. Jos kuitenkin joudut perumaan osallistumisen, niin toivomme, että ilmoitat siitä mahdollisimman ajoissa järjestäjille ennen kisapäivää.

Jaetaanko tilaisuudessa palkintoja?

Tilaisuudessa jaetaan kolmelle parhaalle joukkueelle palkinto kotiinvietäväksi, mutta tärkeämpää on muilta pelaajilta saatu kunnioitus, mitä voi kantaa mukanaan läpi seuraavan vuoden. Emme jaa tänäkään vuonna osallistumistodistusta pyynnöistä huolimatta.

Missä pelataan?

Tänä vuonna tilaisuutta sponsoroi Solita ja kilpailuareenana toimii Solitan uusi toimisto Eteläesplanadilla.

Ohjelma

  • 15:30 › Ovet avautuvat. Ilmottautuminen ja tunnusten tarkistus.
  • 16:00 › Avajaismalja sekä järjestäjien ja pääsponsorin saatesanat.
  • 16:15 › Katsaus viime vuoden turnaukseen, Mouho-teesien paljastus, sääntöjen ääneenluku ja lohkojakojen paljastus
  • 16:30 › Tilaisuus alkaa
  • 20:00 › Playoffit
  • 21:00 › Finaalit ja palkintojen jako

Onko sinun tiimisi tämän vuoden mestari?

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja mail@mouho.fi